Meezingcafé

Zien zingen, doet zingen!

Het meezingcafé wordt georganiseerd door Donna Bastiaans; “Muziek kreeg ik met de paplepel ingegoten. Naast m´n werk heb ik me altijd beziggehouden met het organiseren van muzikale bijeenkomsten. Muziek maken en muziekevents organiseren geeft me veel voldoening. In de loop der jaren ontdekte ik dat met name samen zingen het ijs breekt in groepen en veel plezier geeft. Zingen geeft het gevoel onderdeel te zijn van een groter geheel.“

Samen bekende liedjes zingen uit de verschillende tekstmappen: 60s t/m 90s, meerstemmig, duetten, Nederlandstalig, kerst. Meezingen mag, maar gewoon luisteren en titels roepen kan ook. Met Culturele Zondag Gorinchem speelt Meezingcafé ergens in de Gorcumse binnenstad en Meezingcafé ´popt´ wel eens ergens ´up´ zoals in het Natuurcentrum; hou daarvoor de Facebook pagina in de gaten.

Meezingcafé kent verschillende verschijningsvormen. Van muzikale omlijsting bij een feest tot oude liedjes zingen in een huiskamer van dementerende mensen. Van on stage-workshop tot interactief optreden op straat. Van samen liedjes zingen met een grote groep, tot individueel kijken waar je stem zit of gewoon lekker zingen. De insteek is ontmoeting, verbinding, activering, zingeving. Door samen te zingen ga je (weer) voelen wat het is om je één te voelen met een groep, wat het is om te laten zien wie jij bent. Iedereen mag er zijn en samen maken we er wat moois van.

Datum
zondag 13 augustus 2023
Tijd
13:00-17:00 uur
Locatie
diverse locaties in Gorinchem
Kosten
gratis
Aanmelden

Aanmelden niet nodig, kom gezellig langs!

Website
www.facebook.com/meezingcafegorinchem
Meer info
Kijk op onze Facebookpagina voor meer informatie
Foto van mensen en een vrouw met een gitaar