Oproep aan amateurkunstenaars

Ben jij een gepassioneerde amateurkunstenaar die droomt van de kans om deel te nemen aan een uniek multidisciplinair podiumkunst project? Grijp dan nu je kans en word een essentiĆ«le deelnemer van het buitengewone avontuur dat “By Default Dream” heet!
“By Default Dream” is geen gewone voorstelling; het is een kunstzinnige reis die de grenzen van creativiteit en expressie verkent. Dit multidisciplinaire podium project nodigt amateurkunstenaars uit om betrokken te zijn bij het volledige proces van ontwikkeling van concept tot uitvoering.

Wij zijn op zoek naar gepassioneerde amateur kunstenaars met diverse artistieke achtergronden, waaronder beeldende kunst, theater, muziek, dans en meer.

Aanmelding via: bydefaultdream@gmail.com

Datums
15 januari 2024 t/m 31 januari 2024
Tijd
De gehele dag
Locatie
Online
Aanmelden

FARHAD FOROUTANIAN (faratekanfoundation@gmail.com)

Website
www.faratekanfountain.com/
Meer info
Waarom deelnemen: Ontwikkel vaardigheden en leer van professionals. Werk samen met gelijkgestemde kunstenaars. Zie jouw creatieve visie tot leven komen op het podium. "By Default Dream" is niet zomaar een voorstelling; het is een collectieve droom die we samen zullen realiseren. Doe mee aan deze unieke kans om je artistieke grenzen te verleggen en deel uit te maken van iets buitengewoons! Voor vragen en inzendingen, neem contact op met: bydefaultdream@gmail.com. Laten we samen de magie van kunst ontdekken en "By Default Dream" tot leven brengen! Het project By default Dream is een initiatief van de stichting Fara Tekan Nursu- Kunst voor EenheidMotivatiebrief: Laat ons weten waarom je wilt deelnemen aan "By Default Dream" en wat je hoopt bij te dragen aan dit opwindende project. Selectieproces: Geselecteerde deelnemers worden uitgenodigd voor een groep kennismakingen, waarin jullie zullen meer te weten komen over het project en ook we meer te weten willen komen over jouw levens en artistieke visie en hoe deze kan bijdragen aan het project.
Amateurkunstenaars uitnodigen om deel te nemen aan een multidisciplinair podiumkunsten project.