De kunst van imperfectie

Zit je vaak in je hoofd, ben je druk, perfectionistisch en heb je eigenlijk tijd voor jezelf nodig, maar gun je dit jezelf niet? Ja het is weer zover he.. je zet jezelf op de laatste plaats en alles moet zoals jij het in je hoofd hebt….

Tijd om los te laten en lekker voor jezelf te kiezen!!

Tijdens deze workshop laat ik je kennismaken met het intuĆÆtieve schilderproces. Say what???!! Klinkt lekker vaag…maar oh zo leuk en ontspannen šŸ˜‰

Iedere keer duiken we in een ander thema, dit keer

‘de kunst van imperfectie’.

Dat houdt in dat je op je gevoel gaat creĆ«ren. Klinkt misschien wat vaag en ingewikkeld, maar ik help je daarbij en wat nou zo leuk is; er kan met intuĆÆtief schilderen niks fout gaan!

Gooi je haar los en laat je helemaal gaan!

Van te voren leg ik kort wat uit over het functioneren van onze hersenen en geef ik een geleide meditatie / visualisatie voor verbinding met je gevoel, zodat je beter vanuit je intuĆÆtie kunt creĆ«ren. Neem ook een mooi schriftje of journal mee om je ervaringen in op te schrijven en te reflecteren.

Op de achtergrond wordt rustgevende muziek afgespeeld om dieper in je flow te komen en blijven.Ā Je gaat spelen, plezier maken en experimenteren. De uitkomst is niet belangrijk, de weg en het plezier wel.

ā€‹Kunstzinnig werken versterkt het zelfvertrouwen, bewustzijn, intuĆÆtie, ontspanning, kracht en daadkracht.

Aan het einde van de workshop nemen we even de tijd met elkaar om het gemaakte werk en vooral de ervaringen van het proces te bespreken.

Uiteraard mag je je eigen gemaakte kunstwerk mee naar huis nemen.

Datum
vrijdag 03 februari 2023
Tijd
18:00-21:00 uur
Locatie
ULO, Centrum voor Cultuur en Ondernemen
Adres
Zusterstraat 31, Gorinchem, Nederland
Kosten
Investering in jezelf ā‚¬55,- incl. BTW, thee/ water / wat lekkers
Aanmelden

Mail: info@startarting.nl

Website
www.startarting.nl/workshops/de-kunst-van-imperfectie
Foto een poster van de Kunst van Imperfectie