Feestelijk kerstconcert ‘Oh happy Day!’

Oh happy Day! Onder deze titel geven Popkoor 0183, Bigband Gorcum en de Zangwerkplaats een gezamenlijk, feestelijk kerstconcert in de Rehobothkerk aan de Driekoningenstraat in Gorinchem.

Vanaf 15.30 kan het publiek genieten van kerstklassiekers maar ook van (nog) onbekende pareltjes. Het concert is op basis van donatie. Er is een pauze.

De samenwerking tussen de drie muzikale verenigingen is uniek. Het publiek krijgt van elk het beste te zien en kan genieten van een paar mooie muzikale samenwerkingen. Dat alles in de sfeervolle akoestiek van de Rehobothkerk in het centrum van Gorinchem maakt dat dit concert zeer de moeite waard zal zijn.

De spelers

  • BigBand Gorcum is opgericht in 2012 en repeteert aan de Vijfde Uitgang in Gorinchem. De band staat onder leiding van Cees Trappenburg> De muzikanten komen niet alleen
    uit Gorinchem, maar ook uit o.a. Nieuwegein, ‘s-Hertogenbosch en Spijkenisse. Onze grote kracht is de grote variatie in de muziekkeuze. Van Old School Jazz, via Blues en Latin naar Rock- en Popsongs. De Bigband heeft twee zangers die ook van zich zullen laten horen.
  • Met zo’n 40 leden zingt Popkoor 0183 al ruim 20 jaar met veel enthousiasme en plezier herkenbare popsongs van nĂș. Onder leiding van Sabine Bakker werken ze aan techniek, dynamiek, ritme, perfectie en saamhorigheid. Popkoor 0183 repeteert elke maandag in Spijk in De Lindehof. Popkoor 0183 wil vol overtuiging laten zien wat ze kunnen, emotie in de muziek leggen en een overtuigende performance geven. Het gaat de sopranen, alten, tenoten en bassen om de beleving van de muziek!
  • Zangwerkplaats Gorinchem is al meer dan 15 jaar onderweg. Ooit begonnen als kinderzangschool, uitgegroeid tot een Gorkums fenomeen met 5 verschillende afdelingen naar leeftijd en niveau. Op 11 december staan alle groepen op het podium want bij zangwerkplaats Gorinchem gaat het om de samenwerking, de groei en de ontwikkeling binnen de groep. De zangers zetten zich vaak in voor Gorkumse evenementen en sociale projecten maar geven ook zelfstandige concerten.
Datum
zondag 11 december 2022
Tijd
15:30-17:30 uur
Locatie
Rehobothkerk
Adres
Driekoningenstraat 2, Gorinchem, Nederland
Kosten
op basis van donatie
Foto van een poster van Oh Happy day