Festiwal 2023

Wijn, food, cultuur en onze legendarische Silent Disco! Op het festival staan verschillende foodtrucks, met keukens vanuit elke windstreek. Wandel heerlijk over de wal, neem even pauze op het terras, geniet van live muziek, proef van de geuren en smaken van de vele wijn- en foodstands… Zien wij jou op 11 augustus tijdens ‘Lekker Gorcum Wijnfestival’? En 12 augustus bij ‘FestiWal’?

11/08 Lekker Gorcum Wijnfestival van 15.00 – 22.00 uur

MET MEER DAN 40 SOORTEN WIJN!

Aan de Gorcumse Stadswal, rondom de Molen Nooit Volmaakt op de Bagijnenwal, vindt het meest culinaire evenement van het jaar plaats. Geniet van heerlijke happen van de foodtrucks. Welke wijn je daar bij drinkt? Vraag advies aan de verschillende wijnspecialisten die wijnen schenken uit alle windstreken. Neem plaats aan een tafeltje in de wijntuin, onder het genot van jouw perfecte wijn-spijs combinatie luister je daar naar de ontspannende klanken van de singer-songwriters op het podium.

De entree is gratis, maar we zijn genoodzaakt je een plastic glas te verkopen bij binnenkomst.

12/08 van 12.00 – 00.00 uur FestiWal MET DIVERSE ARTIESTEN, FOOD, HET WIJNPLIJN EN DÉ SILENT DISCO!

Kom proeven, ruiken, zien en beleven! FestiWal is een dag vol cultuur en culinaire verrassingen. Met als afsluiter de legendarische Silent Disco! Geniet van de beste DJ’s op verschillende kanalen, schreeuw mee met de foute meezingers terwijl jouw vrienden springen op de diepste technobeats. We maken de line-up snel bekend! Het festivalterrein is gratis toegankelijk, voor de Silent Disco koop je tickets.

Datums
11 augustus 2023 t/m 12 augustus 2023
Tijd
De gehele dag
Locatie
diverse locaties in Gorinchem
Kosten
Silent Disco: € 7,50
Aanmelden

Koop je online ticket op festiwal.nl

Website
festiwal.nl/
Meer info
Kijk voor meer informatie op festiwal.nl