Internationaal Film Festival Gorinchem 2023

Beleef de 7e editie van Internationaal Film Festival Gorinchem met de nieuwste films van over de hele wereld! Het duurt nog even, maar van 13-16 april neemt het IFFG je weer mee rond de wereld met de meest indrukwekkende, sprekende en lifechanging films.

#NOFILTER

Ook dit jaar komt ons boeiend festivalprogramma samen met een kleurrijk campagnebeeld. Het beeld van deze 7e editie toont de schoonheid van de pure mens. In een wereld waar we gewend zijn geraakt aan een maakbare schoonheid met filters, tonen wij via onze films het ware gezicht van de mens. Ontdek de krachtige verhalen, geniet van wonderschone beelden en verbind je met de wereld om je heen. Dit heeft geen filter nodig!

Focusland: Zuid Korea

Wist je dat vanuit een ver verleden Gorinchem al verbonden is met Korea, het land waar dit jaar de focus naar uit gaat tijdens ons festival? Gorinchem is in Zuid Korea enorm bekend door de Gorkumse koopvaarder Hendrick Hamel, zijn verhaal vinden we terug in het museum aan de Kortendijk en de geschiedenisboeken. Hoog tijd dat wij dit jaar het publiek laten genieten van prachtige films uit en over dit land. Ook in de randprogrammering zal dit land te herkennen zijn.

Aftellen naar het festival!

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan het festival, de weken gaan hard en het is zo april. De feestelijke openingsavond op 13 april is de start van een wervelend, verrassend en boeiend wereldcinema programma! De nieuwste films zullen in de theaters worden getoond en daar hoort natuurlijk een rijke en sprankelende randprogrammering bij. Dus zet de data in je agenda en reis mee over de wereld van 13 t/m 16 april!

 

Datums
13 april 2023 t/m 16 april 2023
Tijd
De gehele dag
Locatie
diverse locaties in Gorinchem
Aanmelden

Tickets te bestellen via www.iffg.nl

Website
www.iffg.nl/
Foto van een poster van het Filmfestival