Pop-noir in Het Zevende Huis

Het huistheater “Het Zevende Huis” staat bekend om de eigenzinnige programmatie. Op 8 januari, tijdens de Culturele Zondag in Gorinchem wordt dat maar weer eens bevestigd.

Pop-noir formatie The Bullfight staat op het kleurrijke podium. Sinds hun prille begin in 2003 spelen zij donkere popliedjes met een flinke dosis pathos. In 2020/2021 vroeg de band meerdere zangers en zangeressen om een spoken word-bijdrage aan te leveren. Puur de kale vocal track.

De band werkte hiervoor op dit album samen met punklegende Henry Rollins, founding member van Tindersticks, David Boulter, de frontman van The Golden Earring, Barry Hay. Ook Spinvis, Alex Roeka, Mark Ritsema en Daisy Cools leverden prachtige bijdragen aan. Inmiddels krijgt het album “some divine gift” lovende recensies in onder meer Oor.

Op Culturele Zondag 8 januari spelen ze vanaf 15.30 uur in Het Zevende Huis. Voorafgaand aan het optreden is de opening van de eerste expositie in Het Zevende Huis. Vriend van het Huis Daniëlle Sporken zal een aantal kunstwerken ten doop houden. Haar werken zullen twee weken te zien zijn. U bent van harte welkom voor de feestelijke opening van deze expositie om 15.00 uur. Toegang: op basis van een donatie in de hoed, er is thee en koffie.

Datum
zondag 08 januari 2023
Tijd
15:30-17:00 uur
Locatie
Het Zevende Huis
Adres
Hazewindhondstraat 15, Gorinchem, Nederland
Kosten
donatie in de hoed
Website
zevendehuis.nl/
Foto van een poster The Bullfight