Protestborden maken op Slot Loevestein

Waar onrecht heerst komen mensen in actie!

Wat vind jij belangrijk en waar zou jij voor op willen komen? In deze workshop mag je je eigen protestbord maken. Kom je op voor vrijheid? Of voor de dieren? Of wil je nooit meer spruitjes? Laat je creativiteit los en laat zien waar je voor staat!

In de zeventiende eeuw werden personen die veroordeeld waren wegens vermeende politieke misdrijven, gevangengezet in Slot Loevestein. Het was dé staatsgevangenis van Nederland. Gevangenen werden niet opgesloten vanwege moord of diefstal, maar omdat hun ideeën door de machthebber als bedreigend werden beschouwd.

Op woensdag 26 april en woensdag 3 mei kun je aansluiten bij deze workshop. Een kaartje hiervoor koop je bij aankomst bij de kassa. De workshop start om 13:00, 14:00 en 15:00 uur en wordt gehouden in het Arsenaal. Kosten: € 2,50 per persoon (bovenop de toegangsprijs). Maximaal 30 personen per ronde. Zowel voor kinderen als volwassenen.

Datum
woensdag 03 mei 2023
Tijd
13:00-14:00 uur
Locatie
Slot Loevestein
Adres
Loevestein, Loevestein, Poederoijen, Nederland
Kosten
De workshop kost € 2,50. Er is een geldig toegangsbewijs voor het museum nodig. Abonnementen en museumkaarten zijn geldig.
Aanmelden

Ter plaatse aan de kassa

Website
www.slotloevestein.nl
Meer info
Meer informatie op slotloevestein.nl
Foto van kind die een protestbord maakt.