Schilderen met natuurlijke materialen – Natuuratelier

Wervende tekst:
Heb je zin om lekker met je handen bezig te zijn? Op zondagmiddag 30 juni wordt er een workshop schilderen met natuurlijke materialen gegeven door de gedreven creatieveling Dominique Nueman (FluisterendHart).

Tijdens de workshop gebruiken we de natuur als leidraad om ons kunstwerk organisch te laten ontvouwen. In plaats van alleen penselen, zullen we onder andere gebruikmaken van schelpen.
Schilderen maar dan anders. Verf met alledaagse (rest)producten. Waarmee de traditionele kwast wordt vervangen, dat houden we nog even geheim.

Tijd: inloop 13.30 – aanvang 14.00

Datum
zondag 30 juni 2024
Tijd
13:30-15:30 uur
Locatie
Natuurcentrum, Gijsbert van Andelpark 1
Kosten
12.50
Aanmelden

Natuurcentrum Gorinchem (activiteiten@natuurcentrumgorinchem.nl)

Website
natuurcentrumgorinchem.nl
Meer info
Deze workshop is onderdeel van het Natuuratelier waarin we tot en met 7 juli een aantal creatieve workshops voor volwassenen organiseren. Bezoek de activiteitenkalender op onze website voor de volledige planning. Deze workshops worden door diverse creatievelingen uit Gorinchem en omgeving aan het Natuurcentrum gedoneerd. Met jouw deelname aan deze workshop(s) sponsor je het Natuurcentrum en draag je mede bij aan ons bestaan. Wil je het Natuurcentrum extra sponsoren, dan kan dat op vele manieren. Zo kun je ter plaatse een (contante) bijdrage doen via de melkbus of bij de kassa in de vorm van ‘pay as you feel’. Of koop je eigen Pauwvakje en word Pauwvakker via https://pauwvakker.nl 💚