Theatervoorstelling ‘8 VROUWEN’

TheaterHuis Gorinchem speelt de komische detective ‘8 VROUWEN’, geïnspireerd op de Franse film ‘Huit Femmes’. Een hilarische whodunit waarin drama en komedie worden afgewisseld met muziek.

In een ingesneeuwd familiehuis wordt de heer des huizes vermoord aangetroffen met een mes in zijn rug. Als blijkt dat de telefoonlijn is doorgesneden en de auto onklaar gemaakt is, kunnen de dames geen kant op. Langzaam slaat de schijnbare harmonie om in een grimmig slagveld waarbij niemand wordt ontzien. Ze raken verstrengeld in een intens en uitermate vrouwelijk spel rondom waarheid en leugen. Elk van de vrouwen blijkt een motief te hebben voor de moord.

8 VROUWEN is een ‘vrolijke’ voorstelling over geschade bloedbanden, verboden verlangens, koelbloedige verwijten en haperende liefdesverklaringen onder de verstikkende deken die familie heet.

Regie: Mirjam van den Bogaard Muziek: Izak Boom Flyer: Niels Groffen Spel: Ellen Fliers, Loes van Leeuwen, Marieke Stout, Elles van Rijn, Julia Ottevanger, Kristella Hak, Lotte Zwart – Vrugteveen, Annemarie van den Berg

Datum
zondag 12 februari 2023
Tijd
20:00-22:00 uur
Locatie
Theater 't Pand, Korenbeurs 5
Adres
Korenbeurs 5, Gorinchem, Nederland
Kosten
€ 11,00
Aanmelden

https://wwwVia theater ’t Pand.theaterpand.nl

Website
www.theaterpand.nl
Foto van een poster van theater voorstelling van 8 vrouwen