Theatervoorstelling ‘Lear!’

Naar ‘King Lear’ van Shakespeare
Met acht BIS-spelers op het toneel, een krachtige en poëtische taal en veel speelplezier, halen we deze tijdloze klassieker vol humor en tragiek naar onze tijd.
Op zijn oude dag wil Lear zijn bedrijf, de grootste aardappelchipsfabrikant van Nederland, verdelen onder zijn drie dochters: Gonny, Rachél en Corina. De geveinsde goede bedoelingen van de twee oudste dochters overtuigen Lear om zijn bedrijf aan hen over te dragen, maar de oprechtheid van zijn jongste dochter ziet hij niet. Lear beloont valse schijn en straft oprechtheid, waarmee de tragedie begint en hij zijn verstand verliest.
Lear! is een stuk over ouder worden en het verlies van macht. Een groot verhaal over familiebanden, loyaliteit en met de kenmerkende Shakespeare tragiek.

Datum
zondag 26 mei 2024
Tijd
14:30-17:00 uur
Locatie
De Harmonie, Dalemwal 15d
Kosten
15
Aanmelden

Theatergroep Bisonder (info@theatergroepbisonder.nl)

Website
www.theatergroepbisonder.nl/
Meer info
Het stuk staat onder regie van Stephan W. Zeedijk en de spelers zijn Annelies van Ammerzoden, Carry Beumer, Marjan Heikens, Toon Janssen, Paul Schaareman, Amy van Tilborg, Ed van der Velde en Atie van Weelden.Met teksten van William Shakespeare, Ewout Eggink en Simon de Vos.(Ik heb onze poster en flyer enkel in PDF bestand, die kan ik u wel toezenden maar niet in deze pagina bijvoegen helaas.)