Wandel mee met de kunstdialoog

Wandel ook mee met de Kunstdialoog door steeds weer een ander verrassend deel van Gorinchem. Soms door een deel van de oude vesting, andere keren door een van de nieuwere delen. Samen kijken en praten we over kunst in de buitenruimte, bijzondere architectuur, historische panden en straten. Maar zeker ook over wat dat losmaakt en herinneringen aan vroeger.

Atelier Gorinchem organiseert sinds 2018 de Kunstdialoog op wisselende locaties in de stad Gorinchem. Deze dialoog is een verbindende activiteit waarbij iedere deelnemer een bijdrage levert. Kennis van kunst is niet nodig. Wel zin in een mooi en diepgaand gesprek met andere deelnemers. Met de kunstwerken die per keer wisselen gaan de deelnemers, onder begeleiding van Marleen van Zwienen, in gesprek over kunst en over gedachten, associaties en herinneringen die opkomen. Het is een mooie manier om anders naar de kunstwerken en elkaar te gaan kijken.

Van Zwienen is stadsgids en dialoogbegeleider bij Gorinchem in Dialoog en oprichter van Atelier Gorinchem. Zij organiseert verschillende activiteiten op kunst- en cultuurgebied in Gorinchem en omgeving.

Om de week kan je mee wandelen met het kunstdialoog. Atelier Gorinchem organiseert dit in de even weken op woensdag. Via de website vind je meer informatie over de locatie van de betreffende week. Na aanmelding krijgt je de exacte startlocatie. Vanaf hier wandel je verder en ga je op zoek naar kunst en geschiedenis van Gorinchem.

Datum
woensdag 08 februari 2023
Tijd
10:00-11:30 uur
Aanmelden

aanmelden via info@ateliergorinchem.nl

Website
www.ateliergorinchem.nl
Wandelende mensen met paraplu bij kunstwerk