Workshop ‘mijn (innerlijk) kind en ik

Een superleuke schilderworkshop samen met je kind. Leer als volwassene om weer te spelen en contact te maken met je innerlijk kind, door te kijken en te creëren door de ogen van je eigen kind.

Dit is een mooie manier om de verbinding met je kind aan te gaan. Echt even samen iets doen. Geen afleiding van telefoon, werk, broertjes of zusjes, tv, de was of vaat. Onverdeelde aandacht voor elkaar.

Je gaat spelen, plezier maken en experimenteren. De uitkomst is niet belangrijk, de weg en het plezier wel. Gedachten en perfectie uit en gaan! Uiteraard mag je je eigen gemaakte kunstwerk mee naar huis nemen.

Leeftijd kind van 7 t/m 11. Dat is bewust, omdat kinderen in deze leeftijdscategorie al zelfstandig genoeg zijn en je als volwassene niet steeds bezig hoeft te zijn met je ouderrol en dus bewuster met elkaar kan connecten en genieten!

Uiteraard mag je met 2 kinderen komen, dan komt er wel een meerprijs bij. (je kan altijd een mailtje sturen bij vragen) Het is wel aan te raden om met 1 kind te komen, dan kun je de verbinding echt aan gaan. Anders missen jullie het effect van het samen zijn en wordt de aandacht toch weer verdeeld.

Kun jij als volwassene nog zo onbevangen spelen en creëren?
En kan jij papa of mama inspireren?
Opa of oma mag natuurlijk ook!

Meer info en aanmelden via www.startarting.nl of stuur een mailtje naar info@startarting.nl

Datum
zaterdag 28 januari 2023
Tijd
10:00-12:00 uur
Locatie
ULO, Centrum voor Cultuur en Ondernemen
Adres
Zusterstraat 31, Gorinchem, Nederland
Kosten
Investering voor jou incl. kind €40,- incl. BTW, thee/ limonade / wat lekkers
Aanmelden

Stuur aan mail naar info@startarting.nl.

Website
www.startarting.nl
Foto van een poster van een workshop