Zingen voor lage stemmen – Zangwerkplaats zoekt mannenstemmen

De Gorkumse Zangwerkplaats van Helga Buitelaar heeft al meer dan 10 jaar een groep voor volwassenen. Zij zingen elke maandagavond, meerstemmig, allerlei soorten en stijlen muziek. De groep groeide de laatste tijd flink maar de mannen blijven wat achter. Voor een mooie balans zouden er wat lage stemmen bij kunnen. Op maandag 6 februari is er een inlooples voor mannen.

Bij de zangwerkplaats kun je zanglessen krijgen in een groep. Alles wat bij een “gewone”zangles behandeld wordt komt ook voorbij in de lessen. De zangers hebben veel inbreng in het repertoire. Zo zing je niet alleen jouw favoriete muziek maar ook die van een ander. Er zijn door het jaar heen allerlei optredens. Door de groep zelf maar ook met alle zangers samen.

Het unieke Gorkumse zangschool werkt graag en vaak samen met allerlei andere culturele instellingen en zet zich ook in voor stad of op sociaal gebied. De kosten van de lessen zijn 17,50 per maand. Daar krijg je wekelijks 70 minuten les voor. Voor de zangers die nog wat ervaring missen is er extra ondersteuning. Dus ben je een zanger met al wat meters op de teller of ga je voor het eerst aan de slag met je stem: mannen vanaf 20 jaar zijn welkom op de maandag avond.

Naast de volwassenengroep zijn er lessen voor kinderen van 8 tot 11. Deze jonge muzikanten leren naast zingen ook op allerlei instrumenten spelen (gitaar, fluit, keyboard). Zo leren ze noten lezen. Er zijn twee gezellige tiener- groepen en een gevorderden groep de “Vocals” genaamd. Het volwassenen-ensemble kent sinds kort een uitbreiding, het vrouwenkoor: De Sirenen.

Voor meer info en aanmelding mail je naar: info@zangwerkplaatsgorinchem.nl. Je vind ons ook op facebook, insta en we hebben een site: www.zangwerkplaatsgorinchem.nl

Datummaandag 06 februari 2023 Tijd 19:50-21:00 uur LocatieHet Zevende Huis Kostengratis proefles Aanmelden

Voor meer info en aanmelding mail je naar: info@zangwerkplaatsgorinchem.nl

Meer infozangwerkplaatsgorinchem.nl/