Cultuurmaand

Geniet van verrassende optredens, ontroerende concerten en doe mee met de gratis lessen en workshops. Maak kennis met de Cultuurmaand van 31 mei t/m 29 juni. Doe je mee?

Agenda

Zie onderstaand onze agendapunten

Uitgelichte projecten

In samenwerking met culturele aanbieders uit Gorinchem en omgeving barst het in juni van de Kunst & Cultuur. In onze agenda kan je alle activiteiten vinden en bij jouw in de buurt zoeken. Hieronder enkele uitgelichte activiteiten.

Gratis kennismakingslessen

Ontdek het culturele aanbod in Gorinchem!

Tijdens de cultuurmaand zetten cultuuraanbieders hun deuren voor je open. Altijd al een instrument willen bespelen, theater willen maken, een prachtig beeld van klei willen maken? Nu is je kans! Schrijf je vanaf 1 mei voor gratis kennismakingslessen.

Op Volle Toeren

De cultuurmaand gaat op tournee!

Met een cultureel programma gaan zangers en dansers op reis langs diverse locaties in de stad (zoals woon-zorgcomplexen, verzorgingshuizen, winkelcentra en wijkcentra). Zij zoeken dus zelf het publiek op zodat echt iedereen kan meedoen!

Kunst voor het Raam

Spot jij de kunst in de etalage?

Schilderkunst, beeldhouwkunst, siersmeedkunst en ook poëzie, fotografie en audiovisuele kunstvormen staan tijdens de maand juni in de etalages in de binnenstad van Gorinchem. Mis het niet!

De Langendijkroute

Een waanzinnige culturele route

Verrassende acts, muziek, dans, verhalen en veel meer op plekken waar je normaal gesproken nooit komt. De Langendijkroute is een waanzinnige route door en om panden op de Langendijk. Deze topper wil je echt niet missen!

Contact

Wij zijn een bevlogen team van creatieve doeners. Ons doel is om cultuur toegankelijk te maken voor iedereen. Heb je vragen over subsidie? Wil je advies bij het organiseren van een evenement? Zoek je ondersteuning bij de uitvoering van een activiteiten? Aarzel niet, neem contact met ons op.

Susan Karelse

Projectcoördinator Cultuur
Portretfoto van Susan Karelse