Cursus interne cultuur coördinator

10 november 2022

Wil jij je inzetten voor goed cultuuronderwijs op school? Word interne cultuurcoördinator!

Tijdens de cursus werk je aan een persoonlijke ontwikkelvraag en creëer je een meerjarig cultuurplan dat past bij de identiteit van de school. Je wordt opgeleid tot een deskundige ICC’er die cultuurbeleid vormgeeft en culturele activiteiten coördineert. Ook ontdek je hoe je het team daarbij kunt betrekken, want cultuurbeleid moet je vooral met elkaar ontwikkelen en doen.

Na deze cursus heb je een cultuurplan geschreven en gepresenteerd aan het team op je eigen school. Je hebt de bouwstenen en kennis in huis om cultuurvisie en -beleid te realiseren.

Het gaat in totaal om 6 lesdagen op dinsdag van 16:30 uur tot 19:30 uur inclusief maaltijd. Plus nog een afsluitende bijeenkomst waar de plannen worden gepresenteerd en de deelnemers hun certificaat ontvangen.

Lesdata + -tijden

Les 1:  17 januari 2023

Les 2:  14 februari 2023

Les 3:  14 maart 2023

Les 4:  11 april 2023

Les 5:  9 mei 2023

Les 6:  6 juni 2023

CERTIFICERING: 27 juni 2023

Kosten

De kosten van de cursus worden geheel vergoed door de gemeente Gorinchem vanuit de regeling Cultuureducatie met Kwaliteit 3. Er zijn dus geen kosten voor de school aan verbonden, behalve de ureninzet van de leerkracht.

Aanmelden cursus voor Intern Cultuur Coördinator

I.v.m. de aanvraag van het certificaat, dat je ontvangt bij het voldoende afronden van de cursus, hebben wij onderstaande gegevens nodig. Deze worden doorgestuurd naar het L.K.C.A., die een bestand bijhoudt van Intern Cultuur Coördinatoren. Wanneer je van werkgever wijzigt, blijft daardoor je certificaat wel geldig. Voor het overige worden gegevens niet gebruikt voor het verspreiden van mailings en dergelijke.
Naam(Vereist)
Geslacht(Vereist)
Geboortedatum(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactpersoon

Esther Batenburg
Cultuurcoach

Nieuws

Agenda