IFFG 2023 van 13 t/m 16 april

29 maart 2023

De 7e editie van Internationaal Film Festival Gorinchem belooft veel moois! Kom ook van 13 t/m 16 april naar de Allermooiste Vestingstad van Nederland en geniet van film, cultuur en al het moois wat Gorinchem te bieden heeft.

Kijk deze 4 dagen naar de nieuwste films van over de hele wereld! Donderdagavond reizen we af naar Egypte en de daarop volgende dagen kun je heel wat plekken op de wereld bewonderen. Tot slot eindigen we op zondagavond in Bolivia. Ga je mee?

Op www.iffg.nl bekijk je het volledige Festivalprogramma.  De filmprogrammering wordt omlijst met een fantastisch Randprogramma vol films, talks, muziek en ontmoetingen in onze festival caf├ęs. Wat ook niet zal ontbreken is ons populaire filmontbijt. Verder kom je dit festivalweekend meer te weten over de cultuur in Zuid-Korea, het land dat dit jaar in de spotlight staat!

Wist je dat je op vertoon van je filmticket van 13-16 april gratis het Hamelmuseum aan de Kortendijk 67 in Gorinchem kan bezoeken?

En het festival zou natuurlijk niet compleet zijn zonder een Lokaal Talentprogramma. Kom vrijdag 14 april genieten van 4 korte films van filmmakers uit de regio.

Contactpersoon

Raija de Hoog

Cultuurcoach
Portretfoto van Raija de Hoog
Muziek tijdens het Internationaal Film Festival Gorinchem