Kunstmanifestatie in Gorinchem

31 januari 2023

De Stichting Gorinchem in Beeld met Kunst, handelend onder de naam ManiVesta, houdt op zaterdag 24 en zondag 25 juni 2023 een kunstmanifestatie in Gorinchem op locaties als woonhuizen en tuinen, monumenten en vestingwerken.

Thuiskomen

De kunstmanifestatie gaat tweejaarlijks plaatsvinden en kunstenaars uit alle disciplines kunnen zich vanaf nu aanmelden. Het thema dit jaar is ’thuiskomen’. De kunstmanifestatie beoogt de rol en betekenis van kunst en kunstenaars in de samenleving onder de aandacht te brengen en de dialoog tussen kunstenaars en publiek te stimuleren. Verder wil Manivesta wij een relatie leggen tussen bijzondere plekken en kunst en op deze manier het cultuurtoerisme naar de vestingstad Gorinchem bevorderen. Gorinchem staat niet voor niets te boek als allermooiste vestingstad van Nederland. De kunstmanifestatie vindt dan ook plaats in de vesting.

Aanmelden tot 20 maart

Bij aanmelding wordt gekeken naar relatie met het thema, creativiteit, originaliteit, kwaliteit, vernieuwing en het versterken van de door de stichting gekozen locaties in de stad. Wil je je aanmelden kijk dan op, Aanmelden voor Kunstmanifestatie Gorinchem – Gorinchem Inspireert.

Contactpersoon

Raija de Hoog

Cultuurcoach
Portretfoto van Raija de Hoog
Foto van uitzicht genomen door een raam in een gebouw