Oproep seniorenkoor

12 januari 2023

Ben je 50plus? En op zoek naar gezelligheid en een leuke bezigheid overdag? Kom dan zingen bij The Evergreens. Zoals de naam al zegt, zingt dit koor de mooiste evergreens. Van Queen tot The Beatles. En van Shaffy tot Hazes. Zangervaring is niet nodig, het gaat vooral om het plezier.

Lijkt het je leuk om overdag met leeftijdsgenoten de mooiste evergreens te zingen? Dan is 50plus koor The Evergreens iets voor jou. Je bent welkom om eens gezellig langs te komen voor een bakje koffie en om te luisteren naar hun prachtige liedjes. Misschien zing je meteen al wat mee, ook al hoeft dat natuurlijk niet. Grote kans dat je er wel zin in krijgt. Want alleen al het enthousiasme van dirigent/leider Ruben Weverling is nauwelijks te weerstaan. Mensen laten genieten van muziek is zijn passie.

Lijkt het je leuk om mee te zingen met The Evergreens – koor voor overdag? Er is nog plek voor nieuwe leden. Ook mannenstemmen zijn welkom. Kijk voor meer informatie op de website the-evergreens.nl. Of mail naar evergreenskoor@gmail.com. Ruben bellen mag ook op 06-15883053. Beter nog ben je van harte welkom om een keer te kijken en luisteren op een donderdagochtend van 10.00 tot 11.30 aan de Dalemwal 15D, het gebouw van de Bazuin.

Wij kijken uit naar jouw komst.

Contactpersoon

Raija de Hoog

Cultuurcoach
Portretfoto van Raija de Hoog
Foto van ouderenkoor en de dirigent