Oproep zomerprogramma 2023

17 mei 2023

Wat organiseer jij in de zomer voor de jeugd in Gorinchem?

Zoals elk jaar bundelen wij, vanuit de gemeente Gorinchem, de activiteiten die voor de jeugd wordt georganiseerd in de zomervakantie. We maken ook dit jaar weer een leuk boekje met het complete overzicht. Hiervoor hebben we hulp nodig van sport- en cultuuraanbieders uit de stad. Wat organiseer jij deze zomer? Zet het vóór 1 juni 2023 op sportencultuur.gorinchem.nl en wij gaan ermee aan de slag!

Foto van zomerprogrammaboekje 2022

Doel zomerprogramma

Wij bezorgen alle kinderen in Gorinchem graag een avontuurlijke leuke zomer. Ook kinderen die niet op vakantie gaan, bieden we graag wat te doen. Al vele jaren slaan sport- en cultuuraanbieders in Gorinchem de handen ineen voor een fantastisch programma. De doelgroep is kinderen t/m 17 jaar. Wil je een bijdrage vragen voor deelname aan de activiteit(en)? Dat mag uiteraard. Hierbij vragen we jullie wel de bijdrage klein te houden, zodat de drempel laag blijft voor alle gezinnen.

Sport- en cultuurplatform

Ook deze vakantie kunnen jullie alle activiteiten weer plaatsen op de website sport- en cultuurplatform.

Boekje voor leerlingen

Alle leerlingen van de Gorinchemse basisscholen ontvangen weer een fysiek boekje met het complete overzicht. De boekjes worden verspreid door de buurtsportcoaches op alle basisscholen. Daarnaast communiceren we actief vanuit Gorinchem Beweegt en – Inspireert op onze social media-kanalen, op de websites en in de krant. Natuurlijk helpt het ook als jullie je activiteiten delen op verschillende kanalen #zomerprogramma2023.

Contactpersoon

Esther Batenburg

Cultuurcoach
Portretfoto van Esther Batenburg