Terugblik op de Cultuurmaand

09 juli 2024

De Cultuurmaand in Gorinchem 2024 was een groot succes! Gedurende de hele maand juni kwam de stad tot leven met een overvloed aan culturele evenementen van Op Volle Toeren tot aan de Langendijkroute.

Elke week bood iets nieuws en bijzonders, van muziek en kunst tot theater en dans. Mensen van alle leeftijden kwamen samen om te genieten van wat de Cultuurmaand te bieden had, en de diversiteit aan activiteiten zorgde ervoor dat er voor ieder wat wils was.

Bedankt!

Iedereen bedankt voor jullie komst en enthousiasme. Jullie aanwezigheid heeft de cultuurmaand tot een groot succes gemaakt. Daarnaast willen we ook de culturele aanbieders bedanken, zij die dingen hebben georganiseerd of hebben bijgedragen bij culturele evenementen.

Foto’s en video’s

Wilt u de magie van de cultuurmaand herbeleven? Klik op de links hieronder om foto’s of video’s van deze fantastische maand terug te kijken.

Tot volgend jaar!

Met zo’n succesvolle editie achter de rug, kijken we nu al uit naar de Cultuurmaand van volgend jaar. We hopen weer samen met u de Cultuurmaand te vieren. Nogmaals bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen aan deze fantastische maand!