Zomerprogramma 2024

10 juli 2024

De zomervakantie begint bijna! Dit jaar hebben we een geweldig zomerprogramma voor jullie met meer dan 100 sport- en cultuuractiviteiten. Of je nu van tafeltennis, voetbal, schilderen of theater houdt, er is voor iedereen van 2 – 18 jaar iets leuks te doen.

Alle activiteiten zijn te vinden op sportencultuur.gorinchem.nl. Daar kunnen jullie je ook inschrijven voor de activiteiten waar jullie aan mee willen doen.

Uitgelichte activiteiten

Creatief in het Gorcums Museum
Voor de jonge kunstenaars onder ons zijn er workshops in het Gorcums Museum. Ontdek en ervaar de wonderlijke mogelijkheden van ecoline in combinatie met oliepastelkrijt en water, of ga aan de slag met aquarelverf en water onder de deskundige begeleiding van Corien. Deze workshops zijn perfect voor kinderen die hun artistieke talenten willen verkennen en ontwikkelen.

Leef als een popster
Altijd al gedroomd om een popster te zijn? Nu is je kans! Tijdens “STAR FOR A WEEK” beleef je een hele week hoe het is om een echte popster te zijn. Van zingen en dansen tot het opnemen van je eigen liedjes en optreden voor een publiek – dit programma is een droom die uitkomt voor alle muziek- en dansliefhebbers.

Dansen bij La Rizz Dance Studio
Voor de energieke dansers biedt La Rizz Dance Studio een fantastische kans om je moves te laten zien en nieuwe dansstijlen te leren. Of je nu al ervaring hebt of gewoon lekker wilt bewegen op de muziek, bij La Rizz is iedereen welkom. Kom langs en voel de beat!

Naast deze highlights zijn er nog talloze andere activiteiten te ontdekken. Sportclinics, knutselworkshops, avontuurlijke uitstapjes en nog veel meer – de agenda staat vol met leuke momenten voor elke dag van de vakantie.


Bekijk hier alle activiteiten die en plan je zomer vol plezier en nieuwe avonturen. Of je nu houdt van creatief bezig zijn, muziek maken of sport en spel, het zomerprogramma van Gorinchem heeft voor ieder wat wils. Mis het niet en maak er een onvergetelijke zomervakantie van!

Tot ziens bij een van de vele activiteiten en een hele fijne vakantie gewenst!

Contactpersoon

Esther Batenburg

Cultuurcoach
Portretfoto van Esther Batenburg
Afbeelding van voorkant van het zomerprogrammaboekje