Theaterproject “rimpels die spreken”

Vanaf september 2023 start Theaterhuis Gorinchem met het theaterproject “rimpels die spreken”. Een ontroerende voorstelling over de ouderenzorg, met ruimte voor humor én geïnspireerd op de verhalen en de talenten van de deelnemers.

Senioren gezocht

Wie kunnen het verhaal over de ouderenzorg nu beter vertellen dan de ouderen zelf! Daarom zoeken wij senioren uit Gorinchem en omstreken die mee willen doen aan dit bijzondere theaterproject. We zoeken mensen die:- willen acteren (ervaring niet noodzakelijk)- een muziekinstrument spelen en/of willen zingen- senioren willen interviewen- achter de schermen willen werken. De ervaring leert dat meedoen zorgt voor saamhorigheid, zelfstandigheid en het ontdekken van nieuwe talenten. Mooie gesprekken en ontmoetingen en vooral … heel veel (spel)plezier!

Aanmelden

De repetities starten in september 2023. Meer informatie en aanmelden kan via een e-mail naar info@theaterhuisgorinchem.nl. RIMPELS DIE SPREKEN is een initiatief van Pijnlijke Melodie verder het land in, theatermaker Mirjam van den Bogaard en TheaterHuis Gorinchem en wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Gorinchem.

Datums
19 mei 2023 t/m 31 augustus 2023
Tijd
De gehele dag
Aanmelden

info@theaterhuisgorinchem.nl

Website
www.gorincheminspireert.nl/nieuws/theaterproject-rimpels-die-spreken/
Een man en vrouw die heel blij kijken tijdens een toneeloptreden.